OEFENTHERAPIE CESAR HEETEN

Groepslessen

Groepslessen OTC

 

Oefentherapie Heeten geeft al bijna vijfentwintig jaar met veel succes de Groepsles Beter Bewegen. De oefeningen komen voort uit de oefentherapie Cesar, yoga (Aplomb) en Mindfulness.

Tijdens de lessen wordt u op een prettige manier bewust gemaakt van uw houding en beweging tijdens de dagelijkse bezigheden en hoe het eventueel beter kan. Daarnaast worden oefeningen gegeven gericht op juiste spierkracht, de algehele beweeglijkheid, coördinatie en evenwicht. Tevens wordt gelet op een goed adempatroon en op een goede balans tussen spanning en ontspanning.

Deskundige begeleiding
Bewegingsoefeningen moeten verantwoord worden aangeboden. De groepen worden daarom begeleid door een gediplomeerde oefentherapeut. Er wordt geoefend in groepen van maximaal acht personen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

De groepslessen zijn bedoeld voor iedereen die bewuster wil worden van zijn/haar eigen houdings- en bewegingsmogelijkheden en op een verantwoorde manier met bewegen bezig wil zijn.

Na individuele behandeling
U kunt na individuele behandeling deelnemen aan de groepslessen Beter Bewegen. Zo kunt u onderhouden en verder intrainen wat u tijdens de therapie heeft geleerd.

Preventief
U kunt ook deelnemen zonder dat u individuele therapie heeft gehad. Bijvoorbeeld als u klachten wilt voorkomen of bewuster wilt worden van uw eigen houdings- en bewegingsgewoonten. Ook voor houdingscorrectie en het op een gezonde, prettige manier met uw lichaam bezig zijn is deze groepsles uitermate geschikt.